Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΒΛΑΣΙΤΙΣΣΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΟΚΑ

ι


Οι  «Συναντήσεις 30'» της Αντιγόνης Ντόκα. 
Την επίσημη εμφάνιση στη λογοτεχνία κάνει η Αντιγόνη Ντόκα του Λάμπρου με το βιβλίο της «Συναντήσεις 30'». Κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2016, από τις εκδόσεις ΤΟΠΟΣ στη σειρά Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία και διατίθεται στα βιβλιοπωλεία. 
Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε το σύντομο σχόλιο των εκδόσεων για το έργο της Αντιγόνης: «Μέσα από μια πλάγια ματιά, που διαβάζει με συγκρατημένη συγκίνηση τη διαδικασία της επαφής, της απώλειας, της μοναξιάς, της συνεύρεσης με τον Άλλο, η συγγραφέας ξετυλίγει το ασπρόμαυρο "φιλμ" μιας οικείας ερωτικής σχέσης που είναι, τελικά, η κάθε σχέση. Τα μινιμαλιστικά κείμενα του τόμου φωτίζουν με ποίηση μικρές λεπτομέρειες στις οποίες ανατρέχει το σώμα και η ψυχή όταν ανακαλεί την ερωτική εμπειρία». 
Συγχαρητήρια θερμά στην συγγραφέα! Ευχόμαστε ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και ελπίζουμε να έχουμε μια ωραία βραδιά βιβλιοπαρουσίασης και στον Άγιο Βλάσιο.

Η Αντιγόνη Ντόκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε Παιδαγωγικά και Φιλοσοφία και είναι διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η Αντιγόνη είναι κόρη του Πανεπιστημιακού καθηγητή Λάμπρου Ντόκα ο οποίος κατάγεται από τον Αγιο Βλάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου