Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

O ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ..




Ανατροπή και...πέναλτι για τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας "Κεραυνός" Ποταμούλας Αγρινίου Δημήτρη Ανδρώνη αφού στις 27/8/2016 νυμφεύθηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Κοντογιάννη στον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου &Ελένης στα Σταματογιανέικα Σκουτεράς ,με κουμπάρα και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κερασέας Μαλευρού Ειρήνη Σβαρνιά.


 Στον γάμο του ζευγαριού παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.
Δεν έλειψαν βέβαια και οι επίσημες παρουσίες που τίμησαν τους νεονύμφους.
Διακρίναμε στον γάμο τους βουλευτές: Μάριο Σαλμά, Μωραίτη Θάνο,την  αντιπεριφερειάρχη Σταρακά Χριστίνα, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Αντωνόπουλο Βασίλειο,τον  Αντιδήμαρχο Αγρινίου Καλαντζή Κωνσταντίνο τον διοικητή της πυροσβεστικής Αγρινίου Μπόκα Χρήστο, τον πρόεδρο της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας Παπαχρήστο Παναγιώτη, αλλά και πολλούς προέδρους τοπικών κοινοτήτων  και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας.

Αμέσως μετά το μυστήριο,οι νεόνυμφοι έκοψαν την γαμήλια τούρτα στο κέντρο "Σκορπιός"όπου μετά ακολούθησε κυριολεκτικά χαμός αφού ο πρόεδρος του "Κεραυνού" φρόντισε να χει ορχήστρα εφάμιλλη των μουσικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Ποταμούλα τα τελευταία χρόνια από την ομάδα.

Η Γιώτα Γρίβα , η Ελένη Χαραμή,ο Αποστολόπουλος ,και ο Καραντζίνης στο κλαρίνο ξεσήκωσαν τους καλεσμένους που χόρευαν ασταμάτητα μέχρι πρωίας.
Η έκπληξη της βραδιάς όμως ήρθε από την νύφη, η οποία τραγούδησε επί..πάλκου, αποσπώντας το χειροκρότημα όλων με την θεσπέσια φωνή της!!

Αναμφισβήτητα ήταν ο γάμος της χρονιάς, για να μην πούμε των τελευταίων ετών στην περιοχή μας!
Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι,βίον ανθόσπαρτον, υγεία ευτυχία, και πολλούς απογόνους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου