Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΛΑΣΗ-ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (video)

Η υπόθεση καθαρισμού του δρόμου προς τον Αγιο Βλάση αποδείχθηκε τελικά δύσκολη υπόθεση. Το γκρέϊντερ-αλατίερα της περιφέρειας που ανέλαβε τον εκχιονισμό παροπλίστηκε κοντά στα Αμπέλια από νωρίς το μεσημέρι,
Τα προβλήματα αρχίζουν να πολλαπλασιαζονται καθώς τα αυτοκίνητα αρχίζουν να εγκλωβίζονται στα δυσκολα σημεία του δρόμου παρότι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα πολύ -το πολύ 15 πόντους-


Χαρακτηριστικο παράδειγμα είναι η περίπτωση οικογενείας Ευρυτάνων η οποία ξεκίνησε από το Καρπενήσι που αντιμετωπιζει τον ίδιο χιονιά πλήρως εξοπλισμένη για την περίσταση άλλα παρ΄'ολα αυτά  λίγο πιο έξω από τον Αγιο Βλαση και συγκεκριμενα στο δασαρχείο του χωριού κόλλησε στην ανηφόρα.
Το γκρέιντερ παροπλισμένο κοντά στ Αμπέλια...
Αμέσως έτρεξαν στο σημείο η αστυνομια άλλα και ο ιερέας της περιοχής να βοηθήσουν την οικογένεια κάτι που τελικά αποδείχθηκε ατελέσφορο,λόγω των συνθηκών.Ο πατηρ Κωνσταντίνος Κοντογιωργος επικοινώνησε με το parakampylia news λέγοντας τα εξης:
"Ήρθαμε εδώ να βοηθήσουμε τον κόσμο μα αυτό δεν ήταν δυνατον. Αν υπήρχαν 2 βαρέλια αλάτι θα κάναμε την δουλειά μας ..Θα το σκορπίζαμε με ένα φτυαρι στα δυσκολα σημεία να περάσει ο άνθρωπος.
.Είναι δυνατόν να περιμένουμε μέρες τώρα μια τέτοια θεομηνια και να μην υπάρχουν εδώ από τους αρμοδίους 2 βαρελια αλάτι?
Θα θυμούνται οι παλιοτεροι ότι πριν αρκετά χρονιά υπήρχαν σε δυσκολα σημεία βαρέλια με την ένδειξη αλάτι. Τώρα τίποτα κι ας περιμέναμε μεγάλο χιονιά. Το εκχιονιστικό χάλασε προτού ξεκινήσει και παλεύουμε εδώ μονοί μας.Το μόνο που καταφέραμε είναι να φερουμε ζεστά ροφήματα στον κόσμο και τα μικρα παιδιά που έχουν μαζί τους να μην παγώσουν."
Ας ελπίσουμε ότι τα προβλήματα θα βρουν σύντομα λύση,για να απεγκλωβιστει ο κόσμος και να αποκατασταθει η συγκοινωνία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου