Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΡΑΧΟΣ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ!



Ο εφιάλτης δεν είναι μόνο στον δρόμο με τις λεύκες αλλά στον δρόμο προς την Μπόκρη!
Στην κατ ευφημισμόν εθνική οδό Αγρινίου Καρπενησίου, λίγο πριν τον οικισμό Μποκρη έπεσε μια μεγάλα ή κοτρόνα απόρροια της χτεσινής κακοκαιρίας.Ο δρόμος που είναι προβληματικός σε πολλά σημεία και είναι σε πλήρη εγκατάλειψη,θα πρέπει κάποια στιγμή να βελτιωθεί τουλάχιστον στα επικίνδυνα σημεία προτού θρηνήσουμε θύματα!
Η κοτρόνα η οποία έπεσε πάνω στην στροφή  λίγο πριν την Μπόκρη ,εντοπίστηκε,σηματοδοτήθηκε κανονικά σαν πασχαλιάτικο αυγό. αλλά παρέμεινε στην θέση της,πάνω από 16 ώρες,εγκυμονώντας τεράστιους κίνδυνους στους ανυποψίαστους οδηγούς, που διέρχονται την οδό.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται ειδικά την νύχτα αφού μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο βράχος παραμένει στη θέση του.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Βλασίου κ.Πολυχρόνη ενημερωθήκαμε ότι ο ίδιος έκανε γνωστό το πρόβλημα  στην περιφέρειας δυτικής Ελλάδος ,ενώ ο πρόεδρος της κοινότητας Αμπελιών δήλωσε άγνοια για το όλο θέμα!Μεγάλη προσοχή λοιπόν μέχρι να αποσυρθεί η πέτρα από τον δημόσιο δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου