Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΨΥΧΑΡΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΣΔΟΥΝΗΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟN XFM 94.3 (video)





Ψυχάρα ο Σάκης Μπουσδούνης! Με το που έπιασε το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού XFM 94.3 στην εκπομπή "Αθλητικό Μαγκαζίνο" δεν παρέλειψε να πει δημόσια ευχαριστώ για την συμπαράσταση,από όλους τους συντοπίτες του για το πρόβλημα της υγείας του που τον ταλαιπωρεί εδώ και δυο χρόνια.. Ο Σάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μέρη μας αλλά και στο parakampylia news όπως και agrinio news .Από την μεριά μας τον ευχαριστούμε θερμά.

Η εκπομπή γίνεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 16.00 ΜΕ 18.00 .Την επιμέλεια και την παρουσίαση την αναλαμβάνει ο ίδιος με τον συνεργάτη του Λάζαρο Γκόλια!Στο ίντερνετ ο σταθμός βρίσκεται στην διεύθυνση:http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1317.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης ταλαιπωρείται εδώ και δυο χρόνια με πολυνευροπάθεια μονάδας,κατάλοιπο, από την εξάμηνη νοσηλεία του σε Μ.Ε.Θ λόγω βαριάς παγκρεατίτιδας.Η υγεία του πια δεν κινδυνεύει αλλά η κινητική του αποκατάσταση έχει δρόμο ακόμα!Η θέληση του και το πάθος του δεν τον εμποδίζει όμως παρά τα κινητικά προβλήματα που έχει ακόμα ,να μεταβαίνει στον σταθμό του Δήμου Λιοσίων και να κάνει την αγαπημένη του εκπομπή.!



Σάκη σου ευχόμαστε να αναρρώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα,να σαι πάντα ετοιμοπόλεμος και δυνατός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου