Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΣΕ..ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ "ΚΟΡΟΜΗΛΙΑΣ" ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ!


Σε μπελάδες βάζει ο σύλλογος φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του Θεάτρου,τα μέλη και τους φίλους του κι αυτό γιατί οργανώνει λαικορεμπετικο απόγευμα την επόμενη Κυριακή στις 11/3 /2018  (το γλέντι ξεκινάει στις 14:00 το μεσημέρι) στο μεζεδοπωλείο Μπελαλού,που βρίσκεται στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 20, λίγα μέτρα από τον Άγιο Δημήτριο στην Πανόρμου και 150 μ από την στάση του μετρό "Αμπελόκηποι"
Καταστηματάρχες ένας Χιώτης και μια Κερκυραία!
Ο κ.Ελευθέριος Βενιζέλος (ναι το μικρο όνομα είναι αυτό)Γιαννοπαπάς και η κ Ελένη Καρακιανίτου, ένα αγαπημένο ζευγάρι,έφτιαξαν μια ταβέρνα πριν τρία χρόνια,με κέφι και μεράκι!Οι γεύσεις της κουζίνας τους έχουν άρωμα Μ.Ασίας και Κέρκυρας!
"Θέλουμε να περνάμε πρώτα εμείς καλά και να το μεταδίδουμε στους  πελάτες μας" λένε κι αυτό φαίνεται από το πλατύ χαμόγελό τους όταν τους υποδέχονται.
Ο πιστοί θαμώνες του μαγαζιού μας επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά τους.Ο κ.Θόδωρος,ο κ. Κώστας με την κόρη του Βιβή είναι πάντα εκεί,όσες φορές κι αν έχουμε πάει.και πολλοί άλλοι!
Η Μπελαλού είναι από τα λίγα μεζεδοπωλεία της Αθήνα όπου διαθέτει ζωντανή μουσική όλες τις μέρες της εβδομάδας, και με διαφορετικές ορχήστρες και είδη μουσικής, πλην Δευτέρας!
Το κλου της υπόθεσης, όμως συμβαίνει κάθε Σάββατο απόγευμα όπου ένας καταπληκτικός καραγκιοζοπαίχτης,διασκεδάζει τους μικρούς θαμώνες!
Την Κυριακή το απόγευμα της 11/3 οι προσκεκλημένοι θα χουν την τύχη, να  θαυμάσουν ένα από τα καλύτερα μπουζούκια που χουν περάσει από το Ελληνικό πεντάγραμμο:
Τον Νίκο Καστανιά,του οποίου οι "μύστες"του  ήταν ο αείμνηστος  Γιώργος Ζαμπέτας και ο Χρήστος Νικολόπουλος, ενώ έχει παίξει δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως μας καταμαρτυρεί σχετική δημοσίευση:
Ο Νίκος Καστανιάς χαρίζει τις πενιές στους θαμώνες της Μπελαλούς περνώντας μέσα από τα τραπέζια τους!
 http://www.ogdoo.gr/prosopa/synenteykseis/nikos-kastanias-o-giatros-toy-zampeta-ka

Ο σύλλογος της "Κορομηλιάς",έχει κανονίσει,ένα πλούσιο μενού με πολλές επιλογές, και άφθονο κρασί και αναψυκτικά στην τιμή των 17 ευρώ κατ άτομο, ενώ το παιδικό θα τιμάται 10 ευρώ.
Πέραν της λαχειοφόρου,και των δώρων όμως,αναμένονται εκπλήξεις, κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου!
Η επιλογή λοιπόν μόνο τυχαία δεν ήταν!!
Είναι σίγουρο ότι όσοι δεν παραβρεθούν θα χάσουν ένα Κυριακάτικο απόγευμα γλεντιού και διασκέδασης,έξω από τα συνηθισμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου